HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Oct 2013

Bunga Telur Perkahwinan ku

Salam Menjelang Aidil Adha.
Apa cerita wekens uols?
Seperti biasa hujung minggu saya setakat ni dipenuhi dengan makan nasi kenduri.
 
Tapi kali ni tak mau cerita pasal nasi kenduri.
Meh nak cerita pasal BUNGA TELUR.
 
Last week saya buat pengemasan stor.
Makanya terjumpa bungkusan as below.
 
Apa kebendanya erk??
 
 
 
Tadaaaaaa
Ini lah dia bunga telur semasa majlis perkahwinan saya pada 25 May 2002.
Wow... ages ok!!
Nostalgia gitu. Dah nak masuk 13 tahun soon.
Saya memang niat simpan sebahagian untuk buat kenangan,
 
Bunga telut konsep reben

Bunga telur ni hasil tangan Pak Itam saya.
Alhamdulillah, idea dia tu memang saya terima je.
Saya tak banyak masalah.
Coz pada saya majlis kenduri ni secara kerjasama.
Tak de lah semuanya pengantin nak handle semua ikut rasa hati.
 

Bunga Telur Cream



Bunga Telur Reben Peach
 
 
 Warna tema wedding saya ialah Peach..makanya bunga telur ni memang sangat favourite colornya Cantikkan..
Both bunga telur tu jadi hiasan di pelamin.
Happy tau bila tengok semula bunga telur ni..coz teringat macam mana simpan duit nak kawin..
Terkenang macam2 cerita semasa majlis tersebut..
Apapun, uols doakan kebahagiaan saya dan Mr. Husband berkekalan ya.
InshaAllah
 
 
pst..pst...Uols simpan lagi tak bunga telur wedding uols??



8 comments:

  1. warna tema wedding saya dulu champagne gold...dan bunga telur tu masih ada lagi dalam simpanan ...satu buat kenang2an...hu hu hu...mahal tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenangan menusuk qalbu kan...hehe

      Delete
  2. Bunga telur tak sempat nk simpan habis....kad jemput adalah terlebih order tp baunya sudah hilang...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yang ni akak sorok awal2 Fiza

      Delete
  3. saya pun simpan lagi tapi baru 3 tahun je kak, akak punya memang dah boleh naik taraf jadi vintage bunga telur tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ni design tahun 2002 sis...

      Delete
  4. Wow..ada sentimental value nih..hehe..
    Glad ada simpan kan??

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78