HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Oct 2013

Cerita lanjut dari WW #29

 
Flood Zone
Assalam semua. Uols ingatkan symbol kat atas?
Tu tajuk WW saya semalam.
Bukan sekadar papan tanda.
Ada cerita di sebaliknya.
 
Di salah satu parking lot di Kuala Lumpur, ada banyak papan tanda seperti ini.
Aina bertanya setelah dia hairan kenapa banyak sangat sign tersebut.
 
"Mak..mak... apa maksud dia tulis tulis tu?"
 
Belum sempat saya menjawab....
 
"Aina tahu lah mak...Aina kan dah sekolah...
Dia tulis tu maknanya kereta boleh berenang kat sini.
Boleh basuh kereta sama.
Tak payah hantar kedai. Kan Mak?"
 
 
Mak (Speechless)
Aina dengan ABC...
 Nak bagi dia dok diam..kita belanja dia ABC...
 


6 comments:

  1. salam kak fuza menang GA sy kan? kak fuza dah hantar details ke? sbb no yg satu tu hilang plak. sms kat no ni ya 0138844330

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke...Alhamdulillah....Tq Liza :)

      Delete
  2. wahh kreatifnye care dy fkir..huhu..

    ReplyDelete
  3. pandai aina.... best dapat makan ABC ye...

    ReplyDelete
  4. hehe...aina mmg pndai..
    ^,^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78