HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

21 Oct 2013

Cerita Raya Haji Aidil Adha

 
 Rasanya belum terlambat nak share cerita AidilAdha kami.
Agak sibuk, makanya banyak cerita tertunda.

Ok, tahun ni AidilAdha giliran beraya di rumah parents saya.
Kebetulan last minit Mr. Hubby dapat bercuti meraikannya di Malaysia.
Best lah raya kan.
 
Keluarga Saya
 
Hero-hero ready ke Masjid untuk solat sunat
 
Antara tetamu awal pagi selepas solat sunat
 
 
Walaupun Aidiladha selalunya tidak lah sakan diraikan, tetapi juadah pagi raya wajib disediakan.
Antara menu kami, ketupat segera, ketupat daun palas, rending daging, roti jala gu dengan kari ayam, lemang serta masak lodeh. Meriah tak raya??
Alhamdulillah 
 



Apa yang menariknya, setelah sekian lama, hah...jenjejeennnggg...
Maka pada pagi raya korban ini, saya telah dapat merasa CHEESEKUT by Chekgu Azrine..
Sedap uols, lagi sedap kalau orang yang buatkan...yummy..



Cheesekut


Karaoke
 
 
Hah..yang ni lagi satu hal. Orang dok sibuk takbir raya..depa dok sibuk berkaraoke. Ni di rumah Mr. Hubby di USJ. Di sini semua adik bradiknya berkumpul.
Nak berjalan raya masa suntuk coz petang raya tu jugak Mr. Hubby kena pulang untuk bertugas.
Apapun Alhamdulillah...AidilAdha meriah tahun ini.

10 comments:

  1. Replies
    1. :) seronok le wlaupun xdpt duit raya hehehe

      Delete
  2. wahh bestnye siap karoke..huhu..salam aidiladha (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetiba ada program karok...pecah rumah

      Delete
  3. boleh tahan meriahnya....bertambah meriah bila En Somi ada disisi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah... itu yang paling best :)

      Delete
  4. besar la umah akak
    tudung akan cantik, nampak bling-bling
    sambutan aidiladha yumida ni kurang meriah coz x blk kpg
    yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Yumida
      Tudung soping kat Al Humaira..lawa2..harga berpatutan..
      Alhamdulillah...rumah encik suami,.akak tumpang aje
      Kenapa x balik kampong? X cuti erk

      Delete
  5. wah.. lawanya fuza, selamat hari raya..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78