HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Oct 2013

Di sebalik Wordless Wednesday semalam...


Salam Khamis semua..
Cepat dah nak weken...
hoooyaaaaahh
 
Entri kali ni berkaitan dengan entri semalam.
Hah..apa yang wordless sangat dengan LEMPENG GANDUM ni?
 
Mai nak habaq mai,, sekali makan tak cukup sekeping yer...
Memang NO WORD to describe..hahaha
 

Ni antara menu breakfast or tea time saya semasa kecik.
Makanya menu ni saya perkenalkan kepada anak2 saya pulak.
Alhamdulillah anak2 saya tak de hal... tak memilih.
Cicah dengan gulai sodap..cicah dengan sambal ikan bilis sodap..makan gitu pun sodap.
 

Lempeng Gandum


Resepi
 
2 Cawan air
Tepung sukat agak-agak cair skit daripada bancuhan wat cucuq tu.
(tak reti aihh nak sukat)
 
 
p/s : Jom kita nyicah :)
 
 
 


9 comments:

  1. nyummy2..tuh buh ngn kelapa pn sedap jugak tuhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan gitu je pun sedap kan.. lapoooo

      Delete
  2. Replies
    1. tak terkata sedapnya..hehehe

      Delete
  3. anak2 kaksura pun suka makan lempeng ni..nyum..nyum..

    ReplyDelete
  4. mama belum pernah makan pun lempeng ni, sedihkan... apa daa..

    ReplyDelete
  5. sedapnye kak
    cecah ngan kicap..nyum nyum
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt lah sedap..nak plak air tangan ibu,,nyum nyum

      Delete
  6. lempeng sekali sekala makan mmg heaven,jarang buat sbb malas.hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78