HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Oct 2013

Gelagat Aina sepanjang trip ke Bandung

Assalam uols.
 
Hari ni nak share gelagat Aina sepanjang di Bandung.
Saya ke Bandung minggu lepas berdua dengan Aina je.
Just a short trip.


Layan gambar je erk kali ni.



Check In at LCCT Sepang


Dalam kereta doing writing


 Breakfast Day1 at Bangi Kopitiam


Dalam Kereta dengan Ipad pulak


While Mak pilih kain kat Pasar Baru, .HP Supir jadi mangsa


Sejuk katanya...at Rumah Mode Bandung



While waiting for us praying..ready for dinner in the hotel room


Breakfast Day2 at Bangi Kopitiam Bandung


On the way home... yeaaaa
 
 
Kesimpulan : Aina dah besar.. Pandai behave. Berdikari Siap bawa activity book..colouring book. Gadget peneman utama..Budak zaman sekarang

10 comments:

  1. Sekejap ajekan masa berlalu...aina dah besar. bilalah saya nak dapat anak perempuan nih...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fizah..InshaAllah..ada ler rezki nanti tu :)

      Delete
  2. untungnya aina.slalu g bandung..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau x bawa dia..terbalik rumah

      Delete
  3. salam..

    wahh ..comei aina..besar dah dier ye..
    pergi bdua je? beshnye jalan2 kat bndung.. ^_^

    *lgi besh shopping kan ;p*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak p sat je...jenguk husband..so yg abg2 aina tinggal..

      Delete
  4. kat bandung best tuh shopping,,sis beli ape je kt sane

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde soping..semuanya kiriman org.
      Coz Nov nak p lagi sekeluarga

      Delete
  5. Replies
    1. tq... kawan bgaduh tu..hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78