HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Oct 2013

Jari Patah - Part 2

 
 
Selamat Pagi Selasa semua.
Ingat lagi tak entry saya berkenaan kecederaan Mr Hubby saya di Part 1
 
Setelah seminggu berlalu, makanya Mr. Hubby dah tak boleh tahan sakit dengan alternative Dukun Patah. Makanya dia ke Klinik untuk rawatan lanjut.
 
Klinik Khusus Bedah namanya. Sekali tengok dah macam gerai tomyam kat Malaysia kan.
Tapi cuma telitikan perkhidmatan yang ditawarkan. Kelas jugak.
 
Doktor yang merawat Mr. Husband namanya Doktor Eddy.
Katanya balutan sebelum ini silap teknik kerana cara balutan tersebut tak meluruskan jari yang patah.
Kesianlah to Mr, Hubby yang terpaksa sengsara tanggung kesakitan selama seminggu sebelum ini.
 
Doktor Eddy telah menyarankan xray dilakukan untuk mengesan tahap patah tu.
Hah..tu diaa... cuba uols refer gambar di bawah tu.
Teruk juga.
 
Doktor Eddy telah memberi 2 pilihan.
1. Operation masuk besi yang melibatkan kos RP10 Juta.
2. Simen dan fisio yang melibatkan kos RP2 Juta sahaja.
 
Mr. Hubby pilih simen.
 
Recovery should be soon. InshaAllah.
Doakan kesihatan Mr. Hubby Fuza yer kawan-kawan.
 


Klinik Khusus Bedah Subang Siaga, Subang, Jawa Barat, Indonesia
 

Xray jelas menunjukkan patah di jari kelinking. Teruk tu

 
Proses simen kecederaan patah
 
 
Simen untuk support tulang yang patah
 
 
 
 
Done. Balutan yang lebih kemas dan support kecederaan.
 

 

Doktor Eddy..
 
 
 
pst..pst...Saya risau..tapi senyum buat-buat bagi senangkan hati je...


4 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78