HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Oct 2013

LIZA IZARA Give Away

 
 
 
 
Salam Malam Rabu.
Selalunya Entry Pagi, Petang, kali ni entry malam pulak.
 
Kali ni saya terpanggil nak join GA ni.
 
Sebab2 nak join??
 
1 Syarat2nya mudah, tak de yang menyusahkan pun.
2 Nak tambah kawan nak tambah kenalan jom join
3 Kalau ada rezki dapat lah hadiah..Apa hadiahnya? (klik tajuk atas if nak tahu lanjut)
4. Nama penganjur ni teringat kan saya kepada cerita Brazil ke apa tah.
Tajuknya "IZAURA". Dah lama tuh..saya pun tak ingat masa tahun bila, 80an kot
5 Haaaaaa....tak leh copy paste tau..tricky skit masa nak cari gambo GA ni..hehe
(Nampak sangat selalunya main copy paste je erk. Kalau cik Penganjur tau saya nak cilok je..pasti dia jentik jari jemari saya kan..hehe)
 
 
Klik Gambar ni kalau nak JOIN



 
Apa tunggu lagi..jom warna warnikan blog anda
Join jom

5 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78