HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Oct 2013

Pemyubur Rambut Mustika Ratu

Salam sejahtera semua.
Hari ni nak share pengalaman sendiri.
 
"Rambut Mahkota Wanita"
 
Saya ni masa muda remaja (sekarang pun muda remaja jugak..ahakss), saya ni suka bersalon. Nak cuba segala macam fesyen rambut.
Sehingga satu masa saya mengalami masalah keguguran yang amat menakutkan mungkin angkara chemical yang berlebihan yang telah digunakan.
 
Macam2 saya cuba, secara klinikal, secara product minyak panas, secara blender akar bunga raya serta lendir daun lidah buaya, daun inai pun saya cuba .
 
Rasa nak menangis uols.
Coz memang gugur yang nampak kulit kepala.
 
 
Suatu hari, di salon Taman Tun, akak owner ni advise saya supaya mencari product Penyubur Rambut, Mustika Ratu. Katanya ada customer guna product ni dan berjaya lebatkan rambut. Even digunakan untuk lebatkan kening.
Teruja dengan info kak tu, saya pun mencari product ni.
 
 
Penyubur Rambut Mustika Ratu
 
Alhamdulillah, hampir setahun saya setia dengan product ni.
Sehingga kini rambut saya sihat walafiat dan kembali lebat tebal.
Terlebih lebat pulak sekarang til kena p nipiskan pulak..hehe.
 
 
Saya sarankan kepada yang menghadapi masalah keguguran rambut boleh lah cuba ye.
Cuma pesanan saya, apa juga product yang kita guna tu, atleast gunalah sekurang-kurangnya 3 bulan dan above. Jangan cepat kondemkan apa jua product sebelum betul2 mencuba. Kalau tak menjadi, mungkin product tersebut tak serasi dengan uols.
InshaAllah.
 
 
p/s: nak tunjuk rambut aurat la pulak ye.. Percaya lah!!! Memang mujarab kat saya..cewah.iklan sat :)


27 comments:

  1. uncle dah tukar ke blog baru..nanti pergi tengok ek....er..padam link lama..kita tukar link baru pulak

    ReplyDelete
  2. Rambut ai kmbg..hehe..
    Sesuai x u??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni untuk jaga kesuburan rambut..boleh cuba u..Nanti dah tak kembang..haru plak

      Delete
  3. Replies
    1. Cuba tau Mun... Minyak ni Wangi..x busuk

      Delete
  4. ermm... harus cuba, salam jumaat, mama menabung di sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Mama penuh kan tabung.
      Cuba tau,,Murah je minyak ni

      Delete
  5. Replies
    1. cuba tau..seeloknya..sapu kat kulit kepala...biar sekejap..then bilas.. tak bilas pun boleh..wangi

      Delete
  6. ..nk try jgk la..rambut ni pn byk sgt gugur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba tau..nanti buat sharing...

      Delete
  7. dulu2 sura pernah pakai..lepas ni nak carik balik la jenama ni...rambut memang dah nipis skrg ni..huhuhu..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah..baik amik langkah kawalan segera sebelum makin teruk

      Delete
  8. ooo baru tahu
    nice sharing kak
    rambut yumida sllu gugur, blh try ni nnti

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..ni tru pengalaman Fuza sendiri...

      Delete
  9. nak try jgk la, tp rambut jd kasar x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..x..lebat dan lembut..Wangi minyak ni

      Delete
  10. waaa kan kena try jugaklah...uncle punya rambut macam ada dengan takde jer..hidup segan mati tak mau hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle punya style tersendiri :)..hehehe,,cuba lah

      Delete
  11. sama la kes kita...rambut gugur..dah la tebal rambut ku ni..tapi kalu asyik gugur ja..nak tinggai apa ja kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang bertanya. Tu yang share tu Sofu.

      Delete
  12. kat mana ye nk dpt produk nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produk ini boleh didapati dikedai yang menjual jamu kebanyakkan di shopping mall. Antaranya di Kompleks PKNS

      Delete
  13. kat mana ye nk dpt produk nie

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78