HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Oct 2013

Pre-Order Kain Sulam Manik Full Terbaru 2013 (RE-POST)


RE-POST October

Assalam semua.
Saya mendapat banyak pertanyaan tentang sulam manik ni.
Masih ada yang berminat ker?
Kepada serius buyer sila nyatakan code warna yang anda ingini dan saya akan semak dengan supplier.
Tarikh akhir 11 November 2013.
Full payment adalah di galakan.
Harap dapat beri kerjasama dengan Term & Conditions Sulaman Lace Heaven


Di sini ada beberapa design terbaru.
This is PRE-ORDER..
 

PRODUCT INFO:

Material :
Top :JaQat Rafflesia (semi silk Best Quality)
Bottom : Batik Halus Royal Peach
 
Size :
Top : 2.5 mtr bidang 45"inch
Bottom : 2 mtr bidang 45"inch
Lining : no
 
Type Sulaman : Full Manik
 

Biru

Hitam

 Merah

 Pink

 Purple

Putih Silver
 

 Hijau Lumut

 
Bagi yang berminat (serius buyer only k) 
sila pm/sms/wasup (nyatakan code yg diingini)
Fuza 019-2784580 


 

13 comments:

  1. kalau nak request warna lain boleh ke? lepas tu sepasang kira berapa ea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Cik Qaseh...
      U nak warna apa yer?
      Boleh pm/ wassup Fuza at 019-2784580
      Thanks

      Delete
  2. Replies
    1. dah boleh ari kain untuk baju raya dah ni :)

      Delete
  3. harga 1 brpe ea??? kalo bli lbih dr 1 ley diskaun x???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..kalau berminat email Fuza di fuzamusa@yahoo.com.
      InsyaAllah..boleh bagi diskaun :)

      Delete
  4. Replies
    1. Hi sis.. boleh.
      Cuma kena bgtau yang mana pilihan hati supaya saya boleh cek stok masih ada lagi ke tak.
      Email ke fuzamusa@yahoo.com
      tq

      Delete
  5. Hai..saya nk order blh ke??ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh...sila tgk design terbaru..hehe

      Delete
  6. Assalamualaikum, tolong visit blog saya k,http://banjarich.blogspot.com. terima kasih

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78