HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Oct 2013

Real Kids Annual Concert 2013

Assalam uols,
Ni cerita terlewat nak cerita.
Annual Concert sekolah Aina telah pun berlangsung pada 19 Oktober 2013 bertempat di Dewan Sivik Petaling Jaya, Selangor.
 
Saya yang over sebab ni adalah 1st concert Aina.
Wah gitu kan.
 
Setiap murid diwajibkan  Aina pulak kena ambil bahagian dalam tarin bangra gitu.
Kelas ko!!
Tergedik-gedik dia praktis hari-hari.
 
 
Dewan Sivik
 
Bangra Outfit
 
Anakanda

Mood Bollywood..
 
 
Seawal jam 2.30 petang kami dah sampai. Konsert bermula jam 4. Tapi nak siap2 kan,
Then nak ambil group photo lagi.
Sempatlah jugak kami gedik-gedik posing.
Mak Aina yang over ok!!
 
Aina dengan kawan-kawannya
 

Mak yang over di dalam Dewan Auditorium

Aina in action
 
Aina..u did it..
 Persembahan selama 5 minit tu memang sangat lah mencuit hati saya.
Alhamdulillah, happy sangat tengok Aina buat persembahan.
Bukan apa, Nampak sangat Aina dah besar, dah boleh obey arahan.
Tahniah kepada para guru kerana berjaya menjayakan konsert pada hari tersebut.
Bukan senang kot nak ajar budak2 ni berlatih.



Principal Real Kids Kampung Tunku Mrs Sooria


 Acara kemuncak ialah acara penyampaian sijil buat pelajar yang berumur 6 tahun.
Memang nampaklah kehebatan Real Kids.
InshaAllah, tahun depan giliran Aina pulak.
 
 
pst..pst... Mak dok joget lagi ni...acaner tuh







2 comments:

  1. amboi kak fuza..dia plk yg lbh2..hihik

    ReplyDelete
  2. wahah..alolo
    comei nyer dier ^,^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78