HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Oct 2013

Roti Cheese Naan for Breakfast

 
 
 

Roti Cheese Naan
 
 
Sarapan apa hari ni??
Saya memang jenis yang akan makan heavy coz later akan busy dengan urusan anak3, urusan rumah tangga, urusan segala urusan.
Walaupun surirumah, tapi kerja kat rumah ni tak pernah nya setel.
Ada aje nak kena di setelkan.
 
Alhamdulillah.. Roti Cheese Naan menjadi pilihan. Lokasi Restoran Jamal.
Nasib depa nak jual..kot depa kata belum ready..mahu saya bako kedai ni..
(hahaha..garang lah konon!!)
Tersandar sat. Kekenyangan.
Jangan lena sakan plak lepas ..sudah erk..
 
Selamat bersarapan semua


12 comments:

  1. Replies
    1. Memang sedap..tengah lapo plak tu...

      Delete
  2. wahhhhh..sedapnya..lain kali ajak kaksura sekali..hehehe:)

    ReplyDelete
  3. biasanya makan roti naan ni bila malam... breakfast belum pernah lagi... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedai ni macam2 ada...pagi2 dah jual rojak, jual kuewtiaw...meriah

      Delete
  4. ngeteh mkn nan sedap ni...ptg kakng plan laa hehehe..

    ReplyDelete
  5. Lama tak makan roti nan. Nampak maveles ja tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala makan heavy pagi2

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78