HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Oct 2013

Selamat Hari Raya Aidil Adha

 
Selamat Hari Raya Aidil Adha.
Saya sekeluraga meraikannya di Selangor je.
Tak berkesempatan nak pulang ke kampung halaman kerana suami terpaksa pulang bertugas di luar Negara petang raya nanti.
 
Semoga kita sama2 mendapat hidayah dan keinsafan pada Hari Raya Qurban tahun ini.
 
Di sini saya nak share gambar yang Astro TV Alhijrah siarkan secara langsung pada 14/10/2013...Penukaran Kiswah Kaabah.
Bagi yang tak berkesempatan, boleh la tengok kat sini.
 
Semoga sampai seru dan hidayah kita untuk ke Tanah Suci Mekah nanti.
Amin
 
 
Penukaran Kiswah Kaabah
 
 
 
Di atas bumbung Kaabah
 
 
 

 
 
P/S :..Uols raya mana tahun ni? Jom masak lemang ketupat


8 comments:

  1. selamat hari raya fuza (^_^)

    ReplyDelete
  2. salam aidiladha kak fuza
    aah td de tengok tv pertukaran kiswah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga ada rezki nak kesana kan :)

      Delete
  3. Selamat hari raya kak Fuza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..beraya ke mana Fizah

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78