HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Oct 2013

Terima Kasih Nuffnang Sept 2013

Yeaaa.
Betul ke Bohong?
 
Fuza baru je check akaun NUFFNANG pagi tadi. Saje nak tengok update.
Then this is what I've found.
 
 
Apabila Mr NUFFNANG sudi-sudi singgah ke SULAMAN LACE HEAVEN
Walaupun sudah CREDITED, tapi happy lah jugak coz blog ni ada juga mendapat perhatian Mr. NUFFNANG
 
 
Hopefully lepas ni akan murah rezki lagi.
Thank You to NUFFNANG coz selitkan juga blog Fuza ni dalam berjuta-juta blog kat luar tu.
SULAMAN LACE HEAVEN


10 comments:

  1. lps nie dapat lg banyak tu kak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah..
      Kena menuntut ngan Cik Nor :)

      Delete
  2. mama pun dapat cam itu tadi.. pelik jugak...

    ReplyDelete
  3. nanti ada rezeki lagi..
    update survey kat acc nuffnang u selalu k..
    n update selalu blog..

    ReplyDelete
  4. sy pon dah lama tak cek nuffnang sy.. nak cekla manatau ada rezeki cam akak ehhee

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..rezeki nuffnang kasi
    baik kan hati nuffnang
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78