HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Oct 2013

Tudung Al-Humaira Shawl Jenna

 

Assalam semua.
25 haribulan datang lagi.
Kebanyakan kita gajian hari ni... hooray
Hah..kebanyakan uols break lama lunch later...
Jom usha usha Page Al-Humaira' Contemporary

Apa yang menarik nya kebanyakan tudung shawl yang di jual disini menitikberatkan penampilan muslimah yang sebenar.

Saya juga ada membeli 2-3 helai collections dari AHC ni.
Alhamdulillah...harga berpatutan.

 
 Kalau yang nak pilih sendiri sila lah ke butik AHC.
 
 Alamat butik AHC : 10-G, Jalan PJU 5/20D, The Strand, 47810, Kota Damansara.
 
 
 
 
Seperti gambar model di atas, saya juga telah membeli Shawl Jenna Grey.
Hah..merelip-relip di pagi raya Aidil Adha..
Tak dapat jadi model posing sendiri pun boleh la, erk..Syok sendiri hahahaa 
 
 
Bergaya dengan Shawl Jenna Al-Humaira
 
 
with my dear hubby
 
Pesanan : Kalau shopping online atau pun offline tu biarlah berpada-pada. Jangan sampai membazir pulak ye :) 


10 comments:

  1. sweet colour and sweet design...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Warna ni memang jarang kot nak beli

      Delete
  2. orang lawa pakai apa pun lawa kan??ai kalau pakai cam bini firaun..bahahaha..kompenm!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...lawaks tang bini firaun..macam u pernah tgk je...haru aihh

      Delete
  3. cantik design tudung tu kak
    menyerlahkan keayuan si pemakainya..ehem2
    yumida isi tabung Nuffnang sini - sfcf n churp2 - selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tudung tu yang lawa..akak pakai jek..
      tq sudi singgah

      Delete
  4. lawa juga shawl dier ye.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..pelbagaikan koleksi tudung :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78