HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Oct 2013

URL Blog bertuah dari Blog Mialiana.com....Yeaaa saya terpilih

 
Alhamdulillah.
Kali ni nak share cerita bertuah.
 
Sejak awal October ni memang Fuza terRAJIN Blog Walking
Join Segment
Tujuan nak tambah kenalan, sambil2 kot boleh menang hadiah2.
Bukan harga jadi ukuran, tetapi penghargaan tu memang sangat2 dihargai.
 
 
Kali ni nak kenalkan uols dengan blogger Mia.
Siapa tak kenal, meh berkenalan dengan Mia.
 
(Klik banner erk kalau sudi nak berkenalan)
 
Mia Liana
 
 
Mia telah menganjurkan satu entry "Nak URL Blog" yang request uols semua tinggalkan URL blog di ruangan komen.
So Fuza pun telah pun dengan berbesar hatinya join.
Seramai 101 blogger join sambil tinggalkan URL masing2.
Masa ni memang niat nak tambah kenalan, tak de pun mention ada hadiah ke, cabutan ke apa..
 
 
Malam semalam 4/10/2013, semasa BW ke blog Mia, Nampak lah tajuk entry
 
Secara random.org , seramai 20 orang Mia pilih.
 
Tak de lah letak apa2 harapan, coz tak pernah pun Fuza menang apa2 sebelum ni sejak dah 1 tahun lebih berkecimpung dengan dunia BLOG ni.
Tapi nak jugak lah tengok, apa no Fuza kan kot mengena..
 
Jenjeeejeeenngggg...

Tahniah fuzamusa.blogspot.com aka SULAMAN LACE HEAVEN

Gambar Ihsan dari Blog Mialiana.com

 
Blog Fuza terpilih. Angka 8 banyak ong woo..
 
Thanks to Mia
Terima Kasih atas hadiah tu.
Fan page FB Mia pun Fuza dah LIKE :)
 
Moga makin murah rezki Fuza nanti.
Bertambah kawan..murah lagi rezeki nak menang in the future :)
Alhamdulillah
 
 
p/s : Dah lama actually follow blog Mia ni. Memang banyak je update dari Blog Mia ni.
Siapa nak tau sila lah kawan dengan Mia erk..
 
 


18 comments:

  1. tahniah Fuza...moga lepas ni boleh menang lagi..:)

    ReplyDelete
  2. wahhhh.... thanks sangat2 for this lovely entry. tahniah ya fuza... no 8 tu ada ong.

    saja mia tak britau dulu masa nak url blog. konon nak surprise... agak2 surprise tak?

    anyway tq so much sudi support blog mia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq to Mia too
      Suka2 join tambah kenalan :)

      Delete
  3. Tahniah fuza..sya pun join..lhamdulillah dpt...bru first time..best x terkata..sya folow fuza..jika sdi snggah blog sya ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menang juga? Tahniah..
      Salam kenal Adrianna :)

      Delete
  4. haha.. angka 8 byk ong (^____^)
    thniah akak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8 no bertuah..
      TQ..menang yeaa

      Delete
  5. Alhmdulillah..rezki kan.. ^_^
    tahniah

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Saje2 je join nak tambah kawan2... Tengok2 bertuah pulak..Alhamdulillah

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78