HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Oct 2013

URL Blog terpilih lagi...I luv u Mama

Salam Petang Sabtu.
Weken sudah.
Lepak-lepak petang ni, sambil blog walking, singgah kat Blog Mama.
Terpandang banner kat bawah ni.
Tajuk entrynya Blogger Kesayangan Mama
 
 
Blog Mommy As Blog
(Klik banner erk kalau nak berkenalan dengan Mama)
 
 
Semak punya semak..YEAAAAAHHHHH... fuzamusa.blogspot.com a.k.a  Sulaman Lace Heaven ada terselit dalam senarai pilihan Mama.
Thank You Mama.
 
 
Snap guna handphone, gambar kurang memuaskan kualitinya
 
 
Semoga akan bertambah kenalan lagi di alam BLOG ni.
Sambil bertukar cerita, bertukar pandangan, berkongsi pengalaman...kita kawan-kawan tak mau lawan2 yer..
 
InsyaAllah
 
 
p/s : Mood happy, tadi dah bertuah di Blog Mialiana.com.


22 comments:

  1. kenapa tak print screen jerw.. kan senang

    ReplyDelete
    Replies
    1. pc problem.. Microsoft opis re install..
      tu lah pasalnya

      Delete
  2. hok alorh.. kita bersuai kenal sesama kita ye.. :)

    ReplyDelete
  3. akak fuza mmg peramah
    pun ade masuk dlm bloglist yumida gak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Yumida..
      Kita kawan2 xmau lawan :)

      Delete
  4. Replies
    1. hai hai hai...
      kemana malam minggu ni?
      Akak lepak rumah je

      Delete
  5. hai kak fuza! singgah sini! hehe :) wah,untungla akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezki October kot sis
      Salam kenal

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah..rezki ni. xtau pun ada hadiah ekceli

      Delete
  7. wahhhhh tuah dah melekat betul nampaknya ni.... tahniah ya..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. tq..moga murah rezki lagi kan..Amin

      Delete
  9. weee jd blog ksygan pulok...hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea..sayang sayang sayang :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78