HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Nov 2013

Apa pun tak boleh...

 
 
Tempat duduk di dalam train LRT
 
 
Apa perasaan anda, apabila naik keretapi yang ramai penumpang, ramai yang berdiri, tetapi masih ada yang bersikap macam ni?
 
Apa anda akan lakukan?
 
Marilah kita amalkan cara hidup yang sihat.

8 comments:

  1. Rasa geram aje...inilah manusia yang pentingkan diri sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melampau kan. Dia bukan tido pun...dia pandang luar tingkap tengok permandangan...hahaha

      Delete
  2. ada juga yang macam ni? geramnya.. kalau aiza kejutkan je dia..

    ReplyDelete
  3. salam.=)

    amboi............................da mcm umah sdri da..
    melampau..ish2

    ReplyDelete
  4. huish....pentingkn diri sendiri
    aah mmg ade yg mcm ni
    duduk je atas kaki dia tu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram kan... siap boleh jelling kita pulak

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78