HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Nov 2013

Bahasa Jiwa Bangsa

 
 
Signboard Bahasa Jiwa Bangsa


18 comments:

  1. Ini mesti bangla punya bahasa hehehe..

    ReplyDelete
  2. ni mcm bangla punyee sound effect je heheh boleh jadi vole..asal boleh aje hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut dan dia je...Rosak bahasa

      Delete
  3. hehehe..kincin tu yg tak menahan tuh

    ReplyDelete
  4. hahaha..lembut je lidah menyebutnya
    maybe diorg xnak guna bahasa asal bunyi mcm kurang sopan..hadoi..mmg kelakar je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam dah tak ada Malaysian yang nak buat papan tanda tu kan...hehe

      Delete
  5. huhu...
    ni dari negara mana la yg mnulis ni..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm dah tak de org Malaysia erk..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78