HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Nov 2013

Cerita Jalan-jalan Cari Makan Nasi Ayam

 
Assalam semua..
Salam pagi Jumaat penuh barakah.
Penghulu sekalian hari.
Semoga kita sama-sama mendapat hidayahnya.
 
Rezki anak-anak.
Selalu kita dengar orang cakap ungkapan tu.
 
Yes...
Cuti Maal Hijrah baru-baru ini, saya bersantai lunch bersama anak-anak di Chicken Rice Shop.
Saja bawak anak-anak ambil angin.
Mak nya pun nak juga take a break.
So dapur tak berasap lah hari tu.
 
Sedang dok makan, saya dapat msg "Kak saya nak order kain sulam"
Kemudian dapat pulak email "Kak saya nak order Kek Kartika Sari"
 
Alhamdulillah, rezki anak-anak lah tu.
Berapa lah sangat nak belanja anak-anak tu makan kan. So jangan kedekut dengan anak-anak ye.
 
Alhamdulillah.
 
Jom layan gambar happy hour kami.
 
 
Curry Laksa di Chicken Rice Shop
 
 
Chicken Rice Shop ada Sijil HALAL
 

Aiman Alif Aina

 
Nasi Ayam kesukaan anak-anak




Eh..maknya harus jugak posing ye..hehehe

 
 


4 comments:

  1. alhamdulillah.. rezeki anak2.. dan rezeki awal muharam ni sis :)

    ReplyDelete
  2. oh...ambik tempahan sulaman ek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn jahit sulam sis.. Tapi kain sulam yang dah siap sulam dari Indonesia

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78