HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Nov 2013

CPUV Nuffnang Xaxis #0150

 
Assalamualaikum teman2 dan salam sejahtera semua.
Baru nak update surprise dari Mr. NUFFNANG ni. Dah credited pun.
 
Alhamdulillah, walaupun tak de lah melimpah ruah nilainya, atleast ingat juga Mr. NUFFNANG dengan blog SULAMAN LACE HEAVEN ni.
Blog saya ni tidak lah fofuler macam blog2 terkenal lain. tgk kat table CPUV tu pun dah boleh Nampak, betapa jarangnya dapat present dari NUFFNANG.
Hopefully in the future akan murah rezki dan lagi dan lagi..
Amin
 
Rasanya ramai juga yang dapat present  Xaxis #0150
 
Apa sekalipun, TQ kepada NUFFNANG
TQ juga kepada yang sudi singgah ke blog serba ringkas saya ni.
 
Alhamdulillah.
Moga kita sama2 murah rezki ye.
 
 
 
fuzamusa.blogspot.com
Kempen  Xaxis #0150


9 comments:

  1. InshaAllah..
    Nanti sure ada hasolnya

    ReplyDelete
  2. Sama lah. Mieya pon dapat jugak :)

    ReplyDelete
  3. masyuk ke gne nuffnang...
    pe kate awk try komli pulak..
    earning komli based on trafik

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki dear...Farah tumpang happy untuk fuza...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Atleast Nuffnang spotted Fuza :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78