HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Nov 2013

Dobi beg berjenama

Salam tengahari semua.
Lunch apa tu?
Kali ni nak tentang DOBI
 
Semua pasti tahu, perkhidmatan dobi kini menjadi satu keperluan.
Ada macam-macam kategori dobi ni erk.
Dobi yang biasa kita pergi tu, dobi yang ada di merata tempat.
Dobi self-service pun ada.
Dobi khas untuk beg berjenama juga ada.
 
 
Perkhidmatan dobi Spinn Luxe Services

Kedai dobi yang nak saya cerita ni namanya Spinn Luxe Services.
Terletak di Ground Floor Paradigm Mall, kedai dobi ini menerima hanya beg-beg yang berkualiti dan berjenama.
 



Handbag berjenama


 "Our Result" cuba lihat gambit before and after cucian. Macam baru!

 Pada mulanya saya agak kurang percaya nak hantar ke tidak. Tetapi apabila dok perati kedai ni, ramai juga customer yang datang sebenarnya.
Untuk cucian bahagian luar sahaja RM90.
Jika nak bersihkan bahagian dalam juga, RM90 pula dikenakan.
Tempoh siap 3 minggu.
Yelah, beg pun beli agak berharga, warna pulak mudah nampak kotor, makanya tak salah kalau hantar cuci untuk menjaga kualitinya.
Disini sambil cuci depa akan cuba polish bagi nampak baru.

Coach poppy metallic signature foldover crossbody 18709

See you in three weeks time dearie
 
Tunggu hasilnya 3 minggu dari sekarang.
Ada saya tanya pada taukeh kedai "Pernah salah pulang beg ke?"
Katanya "Tidak"
Hehehehe
 


10 comments:

  1. kalau salah pulang beg dapat beg baru ye tak? ekekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dpt beg lagi mahal..berbaloi kot..hehe

      Delete
  2. hehehe sng nye xyah ssh2 nk nyental beg

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus tamggal warna kalau akak yang basuh hehehehe

      Delete
  3. nasib baik tak ada kes salah pulangkan beg..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah..siap ada tmpt dobi beg ni..hehe..jgn slh bg beg nnti sudah kan?:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau basuh sendiri harus hancur

      Delete
  5. Berapa dia charge ye utk 1 bag?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga tu depands pada jenis beg. Yang says hantar RM90,

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78