HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Nov 2013

Hero Market Pasaraya baru di Kelana Jaya

Assalaam semua..ibu-ibu bapak-bapak adik kakak sekalian :)
Eh tetiba plak mood dangdut erk..
hahaha
 
Ok, hari ni saya nak cerita tentang pasaraya baru dibuka di Kelana Jaya.
Hero Market namanya. Baru dibuka dalam seminggu.
 Akan menjadi pesaing terdekat kepada Tesco Paradigm serta Giant Hyper Market.
 
 
Hero Market Kelana Jaya, Selangor
 
 
 
Seperti pasaraya yang lain, keperluan basic tu pasti ada.
Sayur-sayuran, buah-buahan, rempah ratus, dan segala keperluan hari basically ada disini.
Harganya pun berpatutan.
 

 
 Yang paling saya suka ialah bahan basah seperti LAKSA pun ada dijual disini.
Baking items pun ada. Senang lah saya nak baking nanti..hehehe
Suka suka suka

 Lauk-lauk basah pun ada banyak pilihan.
 

  Sempat jugak tu posing sambil memilih bahan-bahan nak baking.

 
So far so good.
Trolley pun ada untuk yang nak soping sakan..hehehe
Tu Ultraman dok depan kedai.
Apa motif? Fengsui kot..hehehe
 


7 comments:

  1. dah nama kedai hero..sure kna ada heronya..hihik

    ReplyDelete
  2. ultraman tu duta heromarket tu la agaknya..hehe

    ReplyDelete
  3. datang sini tak baliklah saya nanti sebab ada ultraman...

    ReplyDelete
  4. Nama kedai yg unik...eloklah letak ultraman kat situ. Ikon kpd supermarket. Hehehe

    ReplyDelete
  5. waaa baru bukak !! selamat bershopping..time baking nanti buat satu entry ek hihihi

    ReplyDelete
  6. wah boleh cuba jalan2 ke sini dan meninjau2 ni...thanks for sharing...

    ReplyDelete
  7. Saya selalu juga sopink di hero. Tp sejak perang boikot memboikot ni .. Saya cuba cari info pasal hero ni.. Ye la takut2 ada kne mengena ngan israel/zionist.. Ada sapa2 yg tau tak latar belakang hero ni.. Minta bagi link ya.. Ini email saya raihana_saat@yahoo.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78