HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Nov 2013

Im flying!! Happy Holiday

Yabedaaabeduuuuuu
Semakin dekat nak fly...semakin excited.
Flight pukul 8 malam ni.
While waiting Airlines calling2 nak naik pesawat, update blog sat.
 
Alhamdulillah, kali ni dapat bawak kesemua anakanda bercuti ke Bandung bersama.
Tak lupa juga ayahbonda yang first time nak ikut trip bercuti kali ini.
Rezki anak-anak.
 
Sementara saya bercuti nanti, singgah2 lah ke blog saya ye.
Selepas ini, semua entry blog adalah secara auto schedule post.
 
Doakan saya sihat, dan selamat pergi dan pulang ke tanahair nanti.
Amin
 
The Low Cost Carrier Terminal, or LCCT


6 comments:

  1. wahh selamat bercuti ^_^ have a great holiday

    ReplyDelete
  2. happy holidays dear...saya pun bercuti ni jugak...he he he...

    ReplyDelete
  3. happy holiday sis..enjoy yourself :)

    ReplyDelete
  4. beshnyer g bndung..
    leh shopping..ngeee ;p

    ReplyDelete
  5. tq semua...Alhamdulillah..hapening

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78