HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Nov 2013

Lawatan sekolah Aina before cuti sekolah

Assalam semua.
Near to school holiday.. kebanyakan sekolah for sure akan mengadakan lawatan.
Aina pun terlibat juga hari ini.
Lawatan ke Bank Negara Museum & Art Gallery Kuala Lumpur.

Punyalah dia over excited..sejak semalam ajak temankan tido awal, coz takut terlepas bas.
Seawal pagi dah bangun bersiap.
Kalau tidak..hari-hari biasa memnag payah nak kesekolah..
Selalu je lewat.

Jom layan gambo posing Aina today :)
 
Surat Lawatan

Bersiap awal pagi

Real Kids  Gym Uniform


pst..pst...Lepas ni kita dengar pulak apa cerita dia after lawatan...

3 comments:

  1. hehe. mase skolah dulu mmg lawatan sambil bljr mcm ni la yg paling seronok hihi

    ReplyDelete
  2. comelnye aina
    sure dia x sabar nk lawatan tu

    ReplyDelete
  3. comei je..
    suke dia ye nak g jenjalan..eh lawatan.. ^,^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78