HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Nov 2013

Pre-Order Kain Sulam Manik Terbaru 2013

 
Assalam semua.
Saya mendapat banyak pertanyaan tentang sulam manik ni.
Masih ada yang berminat ker?
Kepada serius buyer sila nyatakan code warna yang anda ingini dan saya akan semak dengan supplier.
Tarikh akhir 11 November 2013.
Full payment adalah di galakan.
Harap dapat beri kerjasama dengan Term & Conditions Sulaman Lace Heaven


Di sini ada beberapa design terbaru.
This is PRE-ORDER..
  



Material Jaguar Embos
 
Material Silk Sulam Manik
 


Material Semi Silk

Bagi yang berminat (serius buyer only k) 
sila pm/sms/wasup (nyatakan code yg diingini)
Fuza 019-2784580 

 
 
Bagi yang dah ready nak buat payment, boleh start buat payment.
Sila email to fuzamusa@yahoo.com untuk dapatkan detail bank akaun saya.

Sila juga confirmkan di dalam email tersebut :-
1) Design yang di pilih / warna / pcs yang di order.

2) Alamat untuk saya pos kan kain order tu nanti/ No hp anda
 
3) Sila masukkan email address saya di info E-banking jika anda membayar menggunakan ONLINE BANKING. supaya saya alert kepada yang telah buat bayaran.
atau 
wassupkan bukti pembayaran ke 019-2784580
atau
 emailkan bukti pembayaran ke fuzamusa@yahoo.com 

4) Payment 50% perlu di buat sebelum saya proceed dengan order. 
Sekiranya anda ingin membuat 100% payment, sila alert saya k.

5) Sekiranya tiada feedback dari anda by 11 November 2013, saya anggap order anda TERBATAL

Kerjasama dari anda saya semua sangat saya hargai.
Tq for shopping with me. 

 
 
Anda mungkin juga nak tengok kat sini KAIN SULAM MANIK FULL 2013

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78