HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Nov 2013

Restoran Vanggeh Ipoh ditutup?

Salam Sejahtera semua.
Rasanya ramai yang terkejut dengan berita terkini berkenaan kedai makanan yang agak popular di pekan Ipoh, Perak.

Di kenali sebagai  Restaurant Nasi Vanggeh yang popular dengan menu "Nasi Ganja" memang sentiasa dipenuhi pelanggan.
 
Betul ke bohong??
 
Semoga siasatan terperinci dilakukan demi mendapatkan kesahihan tentang berita yang heboh diperkatakan dua tiga hari ini.
 

Surat Pejabat Kesihatan Daerah Kinta
 
Serbuan
 
Keratan Akhbar 15.11.2013
 
 
Nasib lah saya tak gemar makan nasi kari mari ni, so tak adalah loya sangat mengenangkan kisah..
 

12 comments:

  1. saya pulak belum sempat nak pegi mencuba makan dekat sana, mujur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah lah ...macam geli jerk

      Delete
  2. Huhu..dulu ada jgk beli nasik kt sini..adohai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis..ni memang pot kesukaan ramai.. naya je kan.. adoiyai

      Delete
  3. Kisah ni macam berlaku di Kuantan,salah seorang sahabat bercerita ..masa tu sahabat pergi order Roti canai,bila sampai slalu nya kuah dari Roti dulu...bila kawan renung n tgok betul,mcm ada something jea pada kuah..dia g bgtau pemilik kedai tu...berkenaan benda yang dia tengok musykil pada kuah tersebut...pemilik kedai tersebut memberi rm2k untuk menutup mulut,kawan ambik..tapi kawan hebahkan pada semua sahabat yang slalu ke kedai tersebut...[tulah kisah seorang sahabat] abad sendiri kalo nama kedai Mamak,cnform g makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke.. Ish..nasib akak tak suka makan kat kedai mamak..

      Delete
  4. cnform tak g makan...tgok jea lauk dia pun dah rasa loya..apatah lg dgn cara penampilan dia org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. never ..tak mau lah p kedai2 macam tu.. nak nya yang 24 jam... eii..lauk masa bila dia hiding kan erk..

      Delete
  5. Sekali sekala perlu di pantau,banyak juga tempat makan di KL dan Selangor yg amat kotor tetapi masih beroperasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju Thomas.
      Bila dah kena serbu baru nak pantau kebersihan

      Delete
  6. xkira kat mana, lau dah dikenal pasti kotor, xbersih kena ttp deMI kshtn pelanggan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang patut ditutup demi kesihatan pengguna. Subhanallah

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78