HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

21 Nov 2013

Sampai mengigau-ngigau iPhone 5S!!

Assalam teman-teman Blog.
Apa khabar semua?
Khamis nan indah.
Count down to my holiday. Yes.yes!!
 
Ok..nak cerita ni.
Sejak akhir-akhir ini asyik je dok belek handphone ni.
iPHONE 5S.
Asyik berangan je..so..saya pun pergilah ke boothnya.
Saje nak ambil aura..dok belek hp ini.
Hand phone ini adalah the best SMART PHONE ever.
 
Dapat posing pun jadilah.
 
iPhone5S Gold
 
iPhone5S Specification
pst..pst...Agaknya ada tak orang nak present kan ye? Hahahaha

18 comments:

  1. akak siang malam duk ingat note3..hahaha..smoga kita dapat apa yang diimpikan..In ShaAllah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kita tgk kot leh dapat amik dlm mimpi tu kan kak...

      Delete
  2. amboi! rege dia belum turun lagi ek..? ingat dh murah sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga masih kebaaabooom..masih hot kan

      Delete
  3. Replies
    1. tunggu orang hadiah kan la nampaknya

      Delete
  4. handphone iphone 5s memang bagus ya,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. antara smart phone terbaik buat masa kini

      Delete
  5. Tak pernah guna I phone, guna Samsung jeh.....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah kita...Fuza pun peminat setia Samsung til today

      Delete
  6. Alamak akak...ternganga jap tengok regenya...huhuhu mahalnya kak fuza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tgh hot..so harga dia MashaAllah....mahal amat

      Delete
  7. selagi telefon yang lama ni masih boleh guna..takdenyer puteri nak beli yang baru..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah sis..selagi tak malap skrin..guna je apa yang ada ni

      Delete
  8. iPhone memang best!! kwn ucu simpan dah sebulan xguna2 lagi sayang...kalau harga telefon yang stabil memang iPhone.

    ReplyDelete
    Replies
    1. the best smart phone buat masa ini

      Delete
  9. xde pon smpi tmimpi2 hp2 ni..huhu
    gune je pe yg ada... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ni ngigau di siang hari ni..entah bila nak merasa kan...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78