HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Nov 2013

Santai-santai facial di Paradigm Mall

Assalamualaikum...
Nak cerita kisah hujung minggu saya hari ini.
Saya santai-santai ke Paradigm Mall.
 
Terpandang pula ke Pusat Kecantikan ini.
Apa lagi, sekali sekala nak juga manja2kan diri buat facial.
Harga berpatutan bergantung kepada jenis treatment yang uols nak.
Macam saya ni kulit jenis kering, so rawatan dehydration menjadi pilihan.
Rawatan mengambil masa almost 2 jam.
Sebelum memulakan rawatan, ada spa kaki for FREE.
Chinese tea also depa served free.
Beautician nya pun sangat ramah dan hormat pelanggan.
 
Cerita banyak pun buat apa..jom layan gambar2 yang sempat saya snap..
 
SERENE at Paradigm Mall, Selangor
 
Foor Spa as bonus
 
Welcome Tea
 
SOSKIN Product Range
 
Done my facial...
 
Cer tengok...cer tengok..ada perubahan tak? Kenkonon perasan artis gitu..hahaha

11 comments:

  1. Bestnya buat facial :) Sesekali manjakan diri camni kan kak Fuza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..rileks sat.. tapi masa buat facial..kepala dok fkr..apa lah anak3 tu dok buat...hehehe

      Delete
    2. soskin product dari mane ek?

      Delete
  2. dah lama tak buat facial.. bestnya sesekali buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. konon2 nak rasa retis sat..hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. hah..tengok muka aku dah facial..Cantik tak???!!!
      hehehe
      (macam dialog ahmad nisfu)

      Delete
  4. sesekali manjakan diri memang best :)

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Kemaheng kak fuza,ehehehe

    Bestnya..sminggu penat bekerja, weekend kita manja2 kat spa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..sekali dua kala erk..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78