HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Dec 2013

Anmum Essential Penebusan Susu Percuma 2013

Perhatian
 
Kepada ibubapa luar sana yang anak-anak mengambil susu Anmum Essential.
Penebusan datang lagi.
 
Tarikh Tutup : 31/12/2013
 
Dengan hanya mengumpul hujung scoop penyeduk susu, anda boleh tebus susu PERCUMA.
 
 
Syarat2nya
 
Mestilah ahli Anmum Club
Borang Penebusan
Scoop Sudu yang mencukupi
Pos
 
Check Point Anda
Scoop Putih = 10 Point
Scoop Kuning = 10 Point
Scoop Lilac = 20 Point
(Pastikan kesemua hujung scoop tersebuat ada logo Anmum)
 
 
Apa yang boleh kita tebus?
 
Selain daripada Kotak Susu Anmum Essential, ada pelbagai hadiah lain yang bersesuaian dengan point terkumpul anda.
Antaranya flash card ABC, beg, soft toys dan banyak lagi.
 
Berbaloi bukan?
Berbelanja sambil dapat tebus hadiah.
 
 
Setiap tahun saya pasti akan tebus susu percuma ini.
Tahun ini InsyaAllah saya layak untuk menebus sebanyak 10 kotak susu Anmum Essential 500g.
Alhamdulillah...rezki anak-anak.
 
Terima Kasih Anmum Essential!
 
Anmum Essential

Borang-hujung scoop-kira point-redeem-post

Bagaimana nak tebus?

Dengan hujung sudu layak tebus susu PERCUMA


Hadiah-hadiah lain yang boleh di tebus melalui program Anmum Essential


10 kotak susu percuma
 
 
 Untuk maklumat lanjut bolehlah hubungi:
 
Anmum Careline 1-800-88-3122
 
Silalah layari laman web rasmi ANMUM di http://anmum.com/my/


8 comments:

  1. xblh join..xde anak lg..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..
      Share dengan kawan2 lain..mana tau ada yang ada anak sedara ke..
      Leh dapat susu free

      Delete
  2. Replies
    1. Memang menarik. Atleast apa yang kita belanja kita dapat juga sebahagiannya.
      Ini cara Anmum nak kekalkan customer dia...
      Bijak bijak

      Delete
  3. Tq for sharing..
    good info neway..
    Blm rezki sbb yaya xminum anmum..
    Kalau tak syiok ar dpt susu free..
    Dah jimat tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Aina & Alif memang minum susu ni.
      So memang dah start collect hujung sudu tu dari awal tahun.
      Jimat...jimat

      Delete
  4. wah beznye
    tunggu yumida de baby nak pakai anmum gak
    ganjaran buat pelanggan kan kak
    isi tabung nuffnang sini-watson

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbaloi baloi kan sis..Rezki

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78