HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Dec 2013

Apabila air minuman tumpah...

Salam sejahtera semua.
Hari ni nak share cerita bengang tahap gaban.
 
 
Last weeken, selepas menonton The Hobbit, Saya dan anak-anak decided untuk makan di FISH & Co.
(Cerita jalan-jalan The Hobbit Klik Sini)
Tak ramai customer, saya berdiri di entrance about 5 minit tiada yang assist.
Dah almost nak tinggalkan aje kedai tu, tetiba seorang staff dia bukan rakyat Malaysia, dating assist kami ke tempat duduk.
 
Kami terus order makanan kerana masing-masing dah tahu apa nak order.
While waiting, sempatlah saya snap gambar posing, excited nak makan lah konon.
 
 
Fish & Co Paradigm Mall, Kelana Jaya

 
Nak jadi cerita...
Staff depa datang hidangkan minuman yang telah pun kami pesan.
Entah macam mana, dia tertumpahkan segelas air Coke ke atas pakaian saya.
Perghhhhhhhhhhhhh!!
Marah ok!!

Baju Hard Rock Singapore baru 1st time pakai.
Jean Levis Baru 1st time pakai
Kasut Clark 1st time pakai

Adohaiii...

Yang menjadikan saya marah, apabila mereka terkujat dan hanya melihat,
Saya mengamuk ok!!
Saya minta staff tersebut memanggil pengurus yang bertugas pada hari tersebut.
Macam baru pertama kali keje.
Dia pun blurr tak tau nak buat apa.
Pergghhhh Gila babas!!
Ini memang membuatkan saya lagi marah!!!!!!!!!

Saya Tanya...apa uols nak buat coz sekarang pakaian saya semuanya basah??
Kata manager "Don't worry Miss, we can pay all your bill today"
Pergh...dia cakap omputih.
Tunjuk skill skit "How do u aspect I'm going to enjoy my meals with my uncomfortable outfit? Its all wet now!!:

Terus dia diam..tak terkata.
Tuan pengurus minta saya hubungi dia nanti untuk selesaikan masalah tersebut. Dan dia pun masuk ke dapur tanpa memberikan namanya? Name card untuk saya hubungi? And solutionnya?
Kot lah dia nak ambil contact number saya ke?
Bagi voucher untuk saya dating makan semula ke?
Or apa2 aje lah solution kan?
Yang paling best, staff yang tumpahkan air tu terus tak Nampak muka.
Kot nak cakap I'm Sorry kan..


Hah???
Saya berdiri di situ macam saya yang bersalah pulak.
Perghhhh memang kena boikot dah Fish & Co ni selepas ni.
 
Tumpah..melekit ok!!


Kotor!!


7 comments:

  1. careless tol pkerja tu..huhu

    ReplyDelete
  2. salam cik fuza...

    aiseyh....kotr da bju tu..sabar je laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm terlebih sabar dah tu,,,huhu

      Delete
  3. abis kak fuza stil mkn ke lps kejadian tuh?klu tb da bla lame daa..air coke ok so mmg melekit ade kang semut mai ehhehe

    ReplyDelete
  4. Camne kak Fuza makin cantik ni? Share la sikittt

    Bila la Nad nak ada baju SIngapore tu hihi

    ReplyDelete
  5. fiuhhhh careless...
    kalau sha pun tak mampu makan dengan tenang kalau baju basah....
    langsung no sorry?? haihssss

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78