HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Dec 2013

Beg Sekolah Design Terbaru 2014

Selamat pagi semua.
Sekejap aje sudah hari Khamis.
Lagi seminggu akan bermula lah persekolahan tahun 2014;
Ramai yang masih berbelanja untuk persiapan persekolahan anak-anak.
Ada yang mencari beg sekolah tahan lasak?
 
Meh tengok ni.
Hah...idea ni by anak sulong saya Aiman Faris.
 
Katanya, beg macam ni banyak keistimewaannya.
 
1- Murah
2- Banyak buku boleh isi
3-Senang nak cari buku
4- Tahan lasak
 
 
Saya bagitahu Aiman, so abang beli beg macam ni sudah.
Hahahahahaha
 
Macam-macam lah kerenah budak-budak ni.
 
 
Beg Sekolah Tahan Lasak


8 comments:

  1. bz lah kita yang ibu-ibu ni kan.. hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bz sakan..semua nak disiapkan

      Delete
  2. ini kalau letak buke teks sekolah, baru roboh beg tu hiksss

    ReplyDelete
  3. dulu seronok sebab dpt beli brg2 skolah..masa tu excitde gila, rasa mcm semua nak baru haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu semua nak baru kan..sekarang baru tau

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78