HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Dec 2013

‘Bloglist Puterikasih.com 2014

 
 
1) Buat entri bertajuk ‘Bloglist Puterikasih.com 2014 dan linkkan ke entri ini.
 
2) Selitkan banner simple yang kat atas tu.
 
3) Lengkapkan ayat ini “Saya ingin tersenarai dalam bloglist puterikasih.com 2014 kerana ……………..” (tidak kurang dari 10 patah perkataan
Siap. Tinggalkan link entri diruangan komen.
 
 
Tarikh Tutup: 7 Januari 2014
 
 
 
 “Saya ingin tersenarai dalam bloglist puterikasih.com 2014 kerana kitakkan kawan, tak mau lah lawan-lawan, bila dah kawan pasti hati suka"

6 comments:

  1. semestinya kita kawan...terima kasih sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..tq Puteri Kasih

      Delete
  2. alahai...belum habis menaip dah klik publish...hehehe. Moga persahabatan alam maya kita ni berkekalan yer sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... moga kita jumpa reality 1 day

      Delete
  3. Salam, is datang dari segmen yang sama, good luck for you dan selamat bersegmen. :)

    http://iskandarx.com/bloglist-puterikasih-com-2014/

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78