HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Dec 2013

Cerita Aina Demam Part 1

Assalam semua.
Hampir beberapa hari senyap dari BLOG.
Kemana? Oh pastinya bukan p bercuti,
 
Sejak 22/12/2013, Aina demam panas hingga mencecah suhu 39.9.
Setelah makan ubat, demamnya masih tinggi makanya saya decided untuk dibawa rujuk ke hospital.
 
Oleh kerana saya dapat merasakan demam tinggi macam ni sure kena warded, makanya, saya dah siap packing beg pakaian.
Beg pakaiannya satu aje.Yang banyaknya beg buku Aina, beg selimut, beg susu dan teddy bear.
 
Sesampai di Hospital Assunta, terus ke Emergency Ward.
Tidah syak lagi demamnya tinggi.
Terus pasang drip dan masuk air untuk mengelakkan dihidrasi. Aina selamba je semasa jarum di pang ke tangannya.
Pemeriksaan darah juga di lakukan untuk memastikan tiada positif denggi ataupun Influeanza A.
Nauzubillah.
 
Alhamdulillah, dengan adanya kemudahan Insurance company husband, kami entitle untuk single bedded. Alhamdulillah, selesa sikit sebab katil tido untuk ibu yang menunggu di sediakan.
 
Ward Sang Kancil ni dah di baik pulih. Makanya segalanya Nampak baru.
Sistem pintu berkunci merupakan system keselamatan yang sangat saya puji.
 
Lepas tunggu entry kisah Aina di ward. Acara berkampung si Hospital...
 
 
Surat dari Klinik
Luggage macam nak p bercuti



Di Emergency Ward...suhu 38
Perlu pasang drip
Aina Demam Panas


Meehun

 
Room 11,  single bed Sang Kancil Ward, Assunta Hospital, Selangor



Ward Kanak-kanak Hospital Assunta


5 comments:

  1. Lps ni main futsal ek...
    Kemahen

    ReplyDelete
  2. sian kat aina
    moga aina cepat sembuh
    menabung sini-inti

    ReplyDelete
  3. moga aina cepat sembuh..aamiin

    ReplyDelete
  4. cepat2 sembuh aina: buat Fuza tabah hendaknya..kak ana coretkan sesuatu buat fuza di anajingga...antara rakan blogger terawal yg dikenali..tqvm dear..

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh .. demam nak masuk sek kot

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78