HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Dec 2013

Kalau dah namanya perempuan....

Ini adalah suasana di tempat kaki di dalam kereta saya.
Kasut dalam kereta dah macam kedai kasut...
 
Kasut dalam kereta
Kalau di office pun sama juga. Macam-macam jenis kasut spare kat bawah meja kan... 
 
p/s: Siapa macam ni?
 Lelaki perempuan sure ada gak macam ni.....hehe

4 comments:

  1. biasa laa..blom tgk bonet lg kn heehh

    ReplyDelete
  2. hihi..sama lah ..macam tu jugak .. lama2 esok blh ksong rak kasut dekt umh . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kan... dah macam kedai kasut

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78