HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Dec 2013

Mee Goreng Sehati sejiwa

Assalamualaikum semua.
Salam sejahtera buat teman-teman.
 
Hari ni nak cerita tentang kata orang kalau dah jodoh tu kuat, pasti apa pun gerak hati tu sehati sejiwa.
Yeke??
 
Ni cerita masak breakfast semalam.
 
Gambar mee goreng yang atas tu mee goreng by Fuza.
Yang gambar mee goreng yang ada sudip tu by my Mr Husband di perantauan.
 
Apabila sama-sama up gambar di Facebook, both tercengang..eh..sama tak serupa..hehe
Yang mana satu sedap?
Entah le..
 
 
 
Kalau tengok dari gambar ni, korang agak yang mana satu agaknya yang sedap erk??

Mee Goreng I miss U


8 comments:

  1. Replies
    1. Jawapan selamat... Tq Cik Nor :)

      Delete
  2. sehati sejiwa..namee komersial tuh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA..nama secara spontan dapat tuh

      Delete
  3. salam cik fuza..
    wahh ok la tu kan..
    nmpk mcm yg ade sudip tu sedap..agaga....

    *tp nmpk cam bnyk cili je ;p*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau yang menu Mr Husband memang selalunya podeh... Xlarat nak makan.
      Ynag menu Fuza selalumya boleh dimakan oleh anak2.

      Delete
  4. dua-dua nampak sedap dan menyelerakan. hehe :)

    ReplyDelete
  5. Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78