HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Dec 2013

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care Bandung

Assalamualaikum
 
Anda pernah lihat minyak angina ini?
Inilah dia "Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care Citrus"
Minyak angin ini sangat popular di Bandung.
Bagus sangat ke?
 
Antara kebaikannya :
- kawal mabuk perjalanan
-buang angin
-sakit kembung perut
-lenguh-lenguh
-sakit kepala
-legakan selsema dan batuk
-gatal akibat gigitan serangga
 
 
Apa yang bagusnya minyak angin ini tidak busuk.
Malahan datang dengan beberapa pewangi seperti Citrus, Lavender dan Lemon
Kaedah ROLL-ON juga sangat sesuai untuk dibawa travel kerana minyak tidak mudah tumpah atau meleleh.
Konsep berangin tu memang cepat melegakan. Hanya gelekkan ke tempat yang lenguh untuk kelegaan.
 
So far saya memang akan memesan beberapa botol minyak angina ini sekiranya ada yang ke Bandung.
Alhamdulillah, memang so far dapat melegakan lenguh2 badan.


 

Ada 3 pilihan flavor, sebenarnya 4. Lagi satu Lavender
 
Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care Citrus



 

5 comments:

  1. wahh tu yg besh tu..minyk angin bukn bau yg biasa..
    lagi sedap bau kan.. =)

    ReplyDelete
  2. harga atas tu utk berapa botol kak?
    aah bez kan? hb pun minat minyak angin ni
    senang nak bw ke mana2
    juz roll on je

    ReplyDelete
  3. Harga tu untuk sebotol.
    Memang selalu akan beli kalau kesana

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78