HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Dec 2013

Musim sejuk di Malaysia???

 
 Salji??
Sejuk?
Baju winter?
Apa kes pulak ni??

Hehehe..sabar semua..sabar yer.
Sebenarnya, gambar ni saje je saya snap.
Yelah, nak ke overseas entah bila..nak main salji erk. hehehe
So saje-saje je try baju salji ni.
Semestinya warna ungu pilihan hati.
Harganya serendah RM150 ke RMxxxx..bergantung pada fesyen dan material.

Sebenarnya, bersempena cuti sekolah ni, saya ronda-ronda window shopping kaedahnya.
Makanya masuk lah ke UNIQLO. Cuci mata je.
So tetiba nak ambil aura nak posing.
Makanya..terhasillah gamabr2 posing as below..
Check it out *_^
 
 
Winter Coat Purple
 
Jom semak Winter Promo musim cuti sekolah
 
Winter Coat Brown

Pelbagai fesyen winter coat


Ada rupa Madonna "La Isla Bonita" pakai winter coat tak? hahahahaha


4 comments:

  1. Amboi kak Fuza! Syoknya try try winter coat hehe

    ReplyDelete
  2. amboiii kak fuza..igt td dah kat london ke hehehe... manatau ada rezeki kak fuza p sana sepala tahu kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..moga ada kesempatan ke oversea main salji hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78