HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Dec 2013

Pelik Tapi Benar

Ini cerita petang Isnin yang lalu.
Musim cuti sekolah, banyak masa saya dengan anak-anak di rumah.
Aina memang rajin buat kerja mewarna.
 Apabila menjelang malam, saya melihatkan suasana berselerak di ruang tamu...
 
Perbualan bermula...
 
Mak : Aina...kemas color pencil ni.

Aina : ok mak...


(After half an hour...)
Aina :. Mak Aina dah kumpul semua..tapi tak boleh tutup.

Mak : kenapa pulak. X susun betul kot.

(Abang2 Aina mai rescue)

Alif : Patutlah xboleh tutup. Ada 25!!
Aiman : Aikk.kot mana pulak datang lagi satu. Orang lain xguna color princess ni. .

(Mak also headache ni. How come got extra?
Pelik sungguh ni.

Nak kata amik kawan punya. .cuti skolah. .

Tadi elok je boleh tutup.
 
 
Nak kata tercampur dengan pensil tulis...dah periksa setiap batang color pencil tersebut ada printed Disney. Memang semuanya  pensel warna.
 
Dalam rumah ini, hanya Aina je gugurl yang layan color Princess ni. Yang lain guna brand LUNA)
 
Bahan kes... Disney Princess 24 Color Pencils

24 Color Pencils dah menjadi 25 Color Pencils????

Kesemua hujung pensel warna ada cetakan Disney
 
 Apa pulak kata anda?
Dari mana datangnya extra sebatang color pencil tu???
 Pelik tapi benar....


10 comments:

  1. Aiyoyo..mana datang tu..hihi
    Memang terlebih 1 kot,cuma x perasan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh,mana pergi nama saya kat komen atas tu ye,jd anonymous pulak.arghhh pelik juga ni,tp benar..huhu

      Delete
    2. Xtau lah sis..If terlebih..sure tak boleh tutup u...sebelum ni ok je boleh tutup

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. free gif tuh kak fuza hehehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tak pernah beli brand ni sebelum ni Cik Nor

      Delete
  5. Replies
    1. tu lah pasal sis...pening fkr

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78