HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Dec 2013

Petrosains KLCC kami datang

 
Ini cerita minggu lepas.
Pada 18/12/2013, Rabu lepas, saya telah pun membawa anak-anak ke Petrosains yang terletak di KLCC Kuala Lumpur.
 
Oleh kerana sekarang ni waktu cuti sekolah, saya keluar awal untuk mengelakkan kesesakan untuk masuk ke sana.
Hanya 45 minit dari LRT Kelana Jaya. Senang. tak perlu kesesakan lalulintas, tak perlu cari parking.
 
Sampai di KLCC, terus menuju ke Petrosains.
Alhamdulillah, next trip tiket jam 1.30 tengahari.
So ada lagi 30 minit sahaja untuk menunggu.
 
Ramai juga ibubapa lain yang mengambil kesempatan untuk membawa anak-anak beriadah sambil mendapatkan ilmu sains.
 
 
Tiket masuk RM5 untuk kanak-kanak
Tiket dewasa RM15.
 
Berbaloi sangat dengan harga tiket..Ilmu banyak kalau betul2 menghayati setiap bahagian sains yang di pamerkan.
 
 
Petrosains KLCC kami datang
 
Tiket Petrosains
 
Beratur masuk yang panjang
 
Kami while waiting for kereta rentas masa.. Yeke ..entah apa namanya...
 
Yang mana satu real Aina?
 
Petrosains...magnet
 
Aiman dengan heli speed..RM2 per ride
 
Anakanda happy di Petrosains KLCC
 
Racing jom
 
Mak pun nak jugak interframe :)
 
Penuh gaya...
 
Dinosour menyanyi rapping.. Dasat
 


5 comments:

  1. alaaa best nye...nak bawak darwiish la nanti hehe

    ReplyDelete
  2. pergi ni mmg xnak balik jer rasa.
    hehe..

    ReplyDelete
  3. dah lama sangat tak masuk petrosains

    ReplyDelete
  4. seronok anak2 fuza dapat kesana..kaksura anak beranak jer yg belum sampai lagi..huhuhu...

    ReplyDelete
  5. sure bestkan??
    yang rentas masa tu tak silap nama dia gondola kot..
    if not mistaken la

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78