HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Dec 2013

Ronda KLCC Popcorn Garret is a must

 
Sambungan cerita ronda KLCC
 
 
Selepas lega sebab dah menjumpai barang yang hilang, saya dan anak-anak ke food court.
Makan dulu sebelum ronda-ronda di Taman KLCC.
Masing-masing dah ada menu idaman.
 
Agak ramai manusia di luar KLCC.
Oleh kerana cuaca agak panas, saya singgah strolling sekejap je di Taman KLCC.
 
Sebelum pulang, popcorn Garret mesti tapau sepaket dua.
Yang Medium dalam RM22.
Sedap ok...
 
Nasi Ayam


Spagethi


Mak pun nak posing juga


Olio Seafood


ABC


Garden KLCC


Popcorn Garret is a must
 
Caramel Crisp is my Favourite


4 comments:

  1. anak akak makan spaghetti yg kita makan hari tu.hihi :)

    ReplyDelete
  2. sedapnye kak makanan tu...hmmmmmm!
    abc menggiurkan..ni klo bulan posa sure stres tgk abc..ahaha
    isi tabung nuffnang sini-rhb

    ReplyDelete
  3. Saya dah bertahun tak ke KLCC,rindu pula.

    ReplyDelete
  4. Ehh anak kak Fuza 3 ke? Tapi kak Fuza nampak macam muda sgt lagi ehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78