HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Dec 2013

Sensasi.. Kembar Zain Saidin Che Ta

 
Sama tapi tak serupa!!!
Dunia hiburan di kejutkan dengan kehadiran seorang lelaki sipi-sipi tampan yang mirip Pengantin Baru Zain Saidin suami kepada Rozita Che Wan
 
Lelaki tersebut sebenarnya berasal dari Nepal terkejut apabila ramai aweks yang frust dengan perkahwinan wedding of the year tersebut, telah menyerbu untuk berkenalan dengan beliau.
 
Glamer tak uols?
 
hehehehe
Sumber berita ni tak taulah lawak ke gurau ke or saje2 nak bagi sensasi.
 
**Apa pun tak boleh**
 
Rozita Che Wan bersama suaminya, serta kembar suaminya
 
Gambar Ihsan : Google

7 comments:

  1. hahaha
    ape pon tara vole ni .. kukui :P

    ReplyDelete
  2. hahaha..sipi-sipi tampan..:)

    ReplyDelete
  3. popular la mamat ni pasni..hihi

    ReplyDelete
  4. Hahaha..memang lawak laaaaa........tapi memang ada iras iras laaa..

    ReplyDelete
  5. hahahahhaa....kelakar la kak...hadoi..sama mcm zain
    kaler je lain
    isi tabung nuffnang sini- inti

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78