HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Dec 2013

The Hobbit memang best

 
Assalam semua.
Ni entry tentang jalan-jalan hujung minggu lepas...15/12/2013.
Saya dan anak-anak telah pun meluangkan masa untukke Golden Screen Cinema, Paradigm Mall untuk menonton THE HOBBIT.The Desolation Of Smaug
 
Seawal 10 pagi saya telah pun sampai ke kaunter tiket.
Tujuan saya adalah supaya tidak bersesak-sesak di sini.
Kerana berjalan dengan anak-anak ni banyak kerenahnya.
Tiket kami pukul 11pagi.
Sempatlah kami membeli sarapan ringkas seperti chicken nuggets dan sosej.
 
Alhamdulillah, cerita ini memang best.
Di klasifikasikan sebagai 13PG..tetapi jalan cerita dengan adanya watak orang kerdil menyebabkan anak-anak suka.
 
Siapa yang belum tengok tu pergi lah tengok ye.
Saya bagi 5 BINTANG
 

Kami Berempat aje. Mr Husband bekerja di perantauan

Breakfast yang FAST

Posing kat poster filem tu is a MUST

My precious kids, Aiman, Alif and Aina
 

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78