HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Jan 2014

Apa pun tak boleh....

 
 
 
Pernah tak situasi ini berlaku kepada anda?
Konon memalu nak bagitau nak p makan kat mana...
Konon bersopan santun lah erk
Nak plak dengan boy friend/ girl friend.
 
Hahaha
 
Ikut sukalah...


7 comments:

  1. he he he, setakat pengalaman sendiri tak pernah lah... bg tau jer nak makan kat mana dan selera apa...

    ReplyDelete
  2. hahahaha kangkung jadi mangsa

    ReplyDelete
  3. hahaha popular betul kangkung skrg :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78