HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Jan 2014

Demam permainan CANDY CRUSH

Assalam dan selamat pagi semua.
 
Demam CANDY CRUSH bukan lah baru di Malaysia.
Boleh dikatakan setiap pemegang akaun Facebook for sure akan ada game CANDY CRUSH.
 
Saya juga antara salah seorang yang terjebak dengan permainan ini.
Bagaimana saya terjebak?
 
Sebenarnya, ramai kawan-kawan yang INVITE saya untuk sama-sama bermain CANDY CRUSH ni.
Tapi suatu hari tu, saya tergatal jari jemari klik game tersebut,
Makanya hingga sekarang saya masih layanzz game ini tau.
 
Main sekadar suka-suka.
Asalkan tidak leka dan kerja lain tergendala kan,
Buat masa sekarang saya baru di level 181 je.
Bukan pandai pun. Suka-suka je.
Main game ni jangan emosi ye.
Jangan stress ok.
Enjoy
 
Candy Crush


16 comments:

  1. Replies
    1. U kalau terjebak. .mmg haru lah xdpt buat my chizkut..hehe

      Delete
  2. Salam Fuza..kaksura pun terjebak jugak!!! hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak sura jugak .hehehe. lvl berapa kak

      Delete
  3. sy pernah terjebak tp berjaya menyelamatkan diri..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke..adoi..memula lupa sat.. tapi kemaruk gak

      Delete
  4. Lama dah tak main game ni ;D

    ReplyDelete
  5. mun xpernah main sbb xreti la~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je..tapi jangan terjebak tau..hehe

      Delete
  6. disebabkan saya cepat emosi bila main game ni, jadi saya berhenti bermain... bahaya btol game ni...

    ReplyDelete
  7. aaaa? akak cakap baru level 181..pengsan jap
    yumida baru je level 35
    hb yumida ketagih main ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..itu pun main seminggu sekali kot..
      Sambil2

      Delete
  8. sy baru level 97. susah betul la. huhuhu.

    ReplyDelete
  9. xboleh la cik fuza..stress jugak..selagi xlepas selagi tu la geram..haha ;p

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78