HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Jan 2014

Happy 38th Birthday to me

31 January 2014 datang lagi.
 
Alhamdulillah.
Hari ini genap umur saya 38 tahun.
Subhanallah. rezki Allah saya masih di sini sihat walafiat di samping suami, anak-anak serta keluarga dan teman-teman sekalian.
 
Fuza as at 38th Birthday
 
Alhamdulillah, dah "muda-muda" ni pun masih dapat hadiah.
Thank you kepada Mr. Husband kerana masih ingat tarikh birthday.
Ini antara hadiah yang telah pun di beli awal. Harga bukan ukuran, tetapi ingatan tu yang sangat lah dihargai
Thank you juga kepada yang lain-lain for the gifts.
 
Celebration? Segan aihhh dah 38 tahun ada jugak ke nak buat party. hehehe
 
Terima kasih kepada semua yang sampaikan ucapan selamat.
Terima kasih di atas doa kalian.
Semoga kita semua diberkati Allah.

Amin.
 
Wallet Levi's
 
Clark hadiah saja-saja dari Mr. Husband.
 
Charles & Keith serta Michael Kors Handbag hadiah untuk diri sendiri melalui usaha business kecilan. Alhamdulillah.


Present dari my dearest sis,  Rahimah Musa a.k.a cHun. Tq

SELAMAT HARI LAHIR KE 38 TAHUN FUZA


10 comments:

  1. Happy birthday kak Fuza. Semoga sentiasa sihat dan gembira di samping keluarga tercinta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Tq for d doa sis

      Delete
  2. Happy Birthday! Banyak dapat hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Thomas... dah tua tua pun ada hadiah rupanya..hehe Syukur

      Delete
  3. Happy besday Fuza...semoga dipanjangkan umur....murah rezki dan bisnes makin maju...aamiin

    ReplyDelete
  4. happy birthday kak fuza. Nanti saya pos shawl akak ya :) semoga pjg umur murah rezeki amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...masih disini. tq Liza

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah... tq Cik Nor

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78