HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Jan 2014

Henna termurah dan cantik

 
Cerita Inai, Khasiat dan Kegunaannya memang menjadi keyword yang popular.
Nak tau pasal Khasiat dan Kegunaannya klik lah SINI
 
Hari ini saya bukan nak cerita pasal daun INAI, tetapi ada kaitan dengan INAI.
Cerita jalan-jalan hujung minggu bersama anak-anak.
Saja ambil angina ke Paradigm Mall. Terdekat dengan rumah.
Kalau p jejauh, kring kring kring ajelah HP saya, coz Mr Husband RISAU katanya.
 
Terjumpalah saya dengan stall HENNA ini.
Yang terkejutnya, pengukir HENNA ini berbangsa Cina.
RM10 untuk satu design yang simple
Hanya 30 minit untuk kering.
Tak perlu basuh kerana HENNA tersebut akan kering seperti gam. Apabila kering anda hanya perlu kopek dan tanggalkan kepingan yang telah pun menggeleding tersebut.
 
Caj ukir HENNA ni serendah RM10,  hinggalah RM45 mahupun ratusan ringgit.
Yang beratus tu untuk pakej pengantin.
Ukiran yang ditawarkan boleh anda pilih daripada Album Henna yang dibekalkan.
HENNA boleh dilukis pada bahagian tangan mahupun pergelangan kaki.
 
Selepas selesai HENNA saya, Aina pun sibuk nak interframe.
 
Kepada yang berminat nak roger Sharon silalah refer name card as below.
Sharon hanya akan beroperasi di Paradigm pada hujung minggu.
 
"Wanita sentiasa sinonim dengan kecantikan"
 
Sharon..pengukir Henna
Ini tiub henna yang di gunakan Herbal Henna Paste



Sila pilih design Henna


RM35 untuk corak yang padat


Henna di pergelangan kaki


Banyak corak Henna mengikut harga


Design Henna yang saya pilih
Cewi sat dengan HENNA

Aina pun nak letak HENNA



Design HENNA yang Aina pilih..sesuai dengan tangannya yang kecil molek tu


Tangan Ibu dan anak with HENNA
 
Name Card Sharon Chai HENNA artist
HENNA simple but nice for me


8 comments:

  1. Replies
    1. masa dedulu tak merasa macam ni

      Delete
  2. salam cik fuza...

    wah comei..henna..dulu yaya pon suke wat inai ni..
    tp skrng xde daa..tgu nk kwen nti..hehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. seri pengantin erk.. Zaman akak kawin dulu mana ada. Ni baru nak merasa hehehe

      Delete
  3. cantiknya dia lukis.. murah pula tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbaloi lah untuk santai santai je

      Delete
  4. yg kak fuz abuat ni henna tahan bape lame?tb buat dlu 2minggu gak bru ilg..ilg sikit2 laa..wane nye pn naik

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang akak ni..memang kena buat keje rumah membasuh segala...cepat je dah pudar...tapi 1 week stil ada coraknya ni hah

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78