HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Jan 2014

Kad Ucapan Unik untuk Berkhatan

Salam sejahtera semua.
Ni cerita 1/12/2013. Tarikh anakanda ke 2, Alif Farhan berkhatan
Nak tau cite KHATAN klik lah
Nak tau tips semasa berpantang Tips BERKHATAN klik sini pula.
 
Alhamdulillah, kini anakanda Alif, sihat walafiat, setelah segala rintangan nak jaga dia semasa pantang..
Perghhhhh rintangan tuh...hehehe
 
Hari ni nak share tentang KAD UCAPAN yang mencuit hati saya.
Kad ni di beri oleh jiran saya, Pak Long kami panggil dia.
 
Cuba uols tengok..
Hahaha..
Unik kan?
Jarang kot nak jumpa kad macam ni. Kad orang terbaring due to berkhatan.
Hah..jangan selak kain tu ye!!!!!
 
Hahahaha..
 
Alhamdulillah, rezki Alif, ramai juga yang datang melawat sehinggakan dia dapat mengumpul sebanyak RM1K ++.
Syukur.
Selamat Berkhatan.

Selamat Masuk Jawi. Kad Ucapan Sempoi

Kad Ucapan Get Well Soon YANG SEMPOI.
Duit orang dok bagi masa visit pun dia tayang..haru


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78