HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Jan 2014

Kain Sulam Rama-rama PRE ORDER JAN 2014

Assalam semua

Tahun baru, semangat baru, bergaya style baru.
 
Tahun 2014 merupakan musim demam warna blok bagi design kain sulam dari Indonesia.
Kepada yang berminat boleh pm segera kerana limited

Tarikh akhir ???? To be advised (Selagi Mendapat sambutan)
Full payment adalah di galakan.
Harap dapat beri kerjasama dengan Term & Conditions Sulaman Lace Heaven

**Penghantaran adalah 2-3 minggu dari tarikh tempahan.
 
 
Material Semi Silk
Warna Baru

Material Semi Silk Brown Yellow

Material Semi Silk Peach

Material Semi Silk
Biru Oren SOLD OUT
Brown
Turqoise Pink
Purple Peach

Material Cotton

Material Semi Silk
Turquise Pink
Hijau Oren BOOKED
Pink Purple
Merah Biru


Bagi yang berminat (serius buyer only k) 

sila pm/sms/wasup (nyatakan warna yg diingini)

Fuza 019-2784580 
 
 
PAYMENT ADVISE

Bagi yang dah ready nak buat payment, boleh start buat payment.

Sila email to fuzamusa@yahoo.com untuk dapatkan detail bank akaun saya.
Sila juga confirmkan di dalam email tersebut :-
1) Design yang di pilih / warna / pcs yang di order.

2) Alamat untuk saya pos kan kain order tu nanti/ No hp anda

3) Sila masukkan email address saya di info E-banking jika anda membayar menggunakan ONLINE BANKING. supaya saya alert kepada yang telah buat bayaran.
atau 
wassupkan bukti pembayaran ke 019-2784580
atau
 emailkan bukti pembayaran ke fuzamusa@yahoo.com 

4) Payment 50% perlu di buat sebelum saya proceed dengan order. 
Sekiranya anda ingin membuat 100% payment, sila alert saya k.
 
 
 
Semua pre-order yang telah dipesan, dan diterima TIDAK BOLEH DITUKAR GANTI melainkan ada cacat cela pada kain tersebut
 
 
 
Note : Sila jangan Tanya corak yang tak de dalam ni ye..Pening I :)

4 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78