HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Jan 2014

Riadah Badminton

Hari Minggu adalah hari keluarga.
Jangan sia-siakan masa emas itu.
 
Pada hari minggu lepas, saya bersama anak-anak meluangkan masa dengan aktiviti Badminton.
Kerana namanya riadah, makanya kami bermain di Taman Perbandaran Kelana Jaya.
 
Taman rekreasi tersebut memang sentiasa dikunjungi ramai orang.
Ada yang memancing
Ada yang berjogging
Ada yang di taman permainan
Ada yang pergi makan di tepi tasik
Ada yang datings Opppssss HARAM!!
 
Dah tak tau berapa kali dah saya beli set badminton untuk anak-anak.
YaAllah, asyik pecah, patah pendek kata,jahanam.
Ala, setakat beli yang murahan.
 
Saya sendiri pun dah lama kot tak warming up.
Sekadar suka-suka kan.
 
Yang penting anak-anak seronok,
Berpeluh
Bergelak ketawa
Bersuka-ria
 
Alhamdulillah
 
Anak-anak shopping raket Badminton

Taman Bandaran Kelana Jaya

Bersama Atoknya

Ada style tak? hehe

Eceh..dah lama tak berbadminton

Awat tu?


5 comments:

  1. bila baca entri ni teringat pula yang diri sendiri dah lama tak berbadminton... he he he...

    ReplyDelete
  2. aktiviti ngn keluarga best sgt..

    ReplyDelete
  3. bestnya main badminton..lama tak main..:)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78