HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Jan 2014

TQ Nuffnang

Assalamualaikum.
Ni cerita tertunggak sejak tahun lepas.
 
This is last BE untuk tahun 2013.
Atleast NUFFNANG identify Blog SULAMAN LACE HEAVEN.
Alhamdulillah. moga more BE's akan hinggap ke Blog saya tahun 2014 ini.
 
 
http://www.nuffnang.com.my/



 
p/s....Tahun 2014 ni ...belum ada BE lagi...sob..sob..sob.. :'(


6 comments:

  1. tahniahlah sis. tak apa kita usaha apa patut ya.sy be bolehlah dapat kalau cpuv untuk tahun 2014 macam liat jer nak dapat.padahal buat apa patut uhuk..

    ReplyDelete
  2. wah beznye..xaxis mmg bermurah hati kan kak..alhamdulillah..moga lebih byk tawaran cpuv diberikan buat kita..selamat berhujung minggu kak

    ReplyDelete
  3. in sha Allah..akan ada rezeki nanti..apa2 pun tahniah ye kak..

    ReplyDelete
  4. Dikira bagus juga ada BE,saya ketandusan.

    ReplyDelete
  5. tahniah sis...moga tahun ni dapat banyak lagi :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78